SZSE

Ismerd meg a Szabadtéri Sportok Egyesületének felépítését, egyenesen a szakosztályok vezetőitől.

Csatlakozz hozzánk Te is!
Vegyél részt a sportképzéseinken vagy passzív sportfogyasztóként a YouTube videóinkat illetve az élő eseményeinket megtekintve!

Kosárlabda U11

Kosárlabda szakosztály

A kosárlabda sportágat megtanulni vágyó gyermekek a Szabadtéri Sportok Egyesületének köszönhetően, U11 és U12 korosztályos igazolt sportolóként szerepelhetnek a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének országos bajnokságaiban.

Az eredetileg a hátrányos helyzetű gyermekeknek kialakított kosárlabda sportprogram életre hívását az 2015-16-os szezonban kezdődött el huszonnégy játékos leigazolásával. Az egyesület vállalta a gyerekek teljes felszerelésének és eszközeinek biztosítását, a sportszakemberi és pedagógiai háttér megteremtését, a csapatok szállításának logisztikáját és a fenntartáshoz szükséges anyagi háttér megteremtését.

A 2016-17-es szezonban a program tovább bővült. Négy különböző iskola tornatermében, négy szakedző bevonásával folytak az edzések. A jelenlegi, 2017-18-as szezonra a program központosításra került és az igazolt játékosok száma elérte a hatvan főt és a négy versenyző csapatot.

Az utánpótlás mellett két felnőtt csapat is szerepel a nemzeti és regionális bajnokságokban az SZSE színeiben.

Csapataink

Galéria