SZSE

Ismerd meg a Szabadtéri Sportok Egyesületének felépítését, egyenesen a szakosztályok vezetőitől.

Csatlakozz hozzánk Te is!
Vegyél részt a sportképzéseinken vagy passzív sportfogyasztóként a YouTube videóinkat illetve az élő eseményeinket megtekintve!

Szakosztályok

Kosárlabda

Kosárlabda szakosztály

Kosárlabda

A kosárlabda sportágat megtanulni vágyó gyermekek a Szabadtéri Sportok Egyesületének köszönhetően, U11 és U12 korosztályos igazolt sportolóként szerepelhetnek a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének országos bajnokságaiban.

Az eredetileg a hátrányos helyzetű gyermekeknek kialakított kosárlabda sportprogram életre hívását az 2015-16-os szezonban kezdődött el huszonnégy játékos leigazolásával. Az egyesület vállalta a gyerekek teljes felszerelésének és eszközeinek biztosítását, a sportszakemberi és pedagógiai háttér megteremtését, a csapatok szállításának logisztikáját és a fenntartáshoz szükséges anyagi háttér megteremtését.

A 2016-17-es szezonban a program tovább bővült. Négy különböző iskola tornatermében, négy szakedző bevonásával folytak az edzések. A jelenlegi, 2017-18-as szezonra a program központosításra került és az igazolt játékosok száma elérte a hatvan főt és a négy versenyző csapatot.

Az utánpótlás mellett két felnőtt csapat is szerepel a nemzeti és regionális bajnokságokban az SZSE színeiben.

Csapataink

Akrobatikus kosárlabda

A Face Team Magyarország első akrobatikus sportszínháza, amely különleges sport-show bemutatókat tart. Az organizációhoz kapcsolódó széleskörű sporttevékenység gyakorlati megvalósításához a Szabadtéri Sportok Egyesülete szolgál háttérül. A világhírű akrobatikus csapat állandó szinten tartásának és folyamatos fejlődésének jegyében az egyesület akrobatikus kosárlabda szakága utánpótlás csapatokat üzemeltet Budapesten és Győrben. Több, mint 100 fiatal készül magas szakmai felügyelet mellett arra, hogy a jövőben a világjáró felnőtt csapat fellépésein csillogtathassa tehetségét, tudását. Extra motiváció a növendékek számára, hogy az edzéseket a Face Team felnőtt fellépői tartják.

Jelentkezem!
Akrobatikus kosárlabda

Labdazsonglőr

Labdazsonglőr szakosztály

Labdazsonglőr

A Face Team Magyarország első akrobatikus sportszínháza. Az előadás egyik fő része a kosárlabda “freestyle”, másnéven a labdazsonglőrködés. A Face Team zsonglőrei a világ vezető előadói közé tartoznak. A Face Team rendezte a 2016-os WFBA (World Freestyle Basketball Association) nyári táborát Debrecenben és Budapesten. Az eseményen a világ legjobb zsonglőrei csatlakoztak egy hét erejéig és adták át egymásnak tudásukat és korábbi fellépői tapasztalataikat. A Summer Camp végi “battle” a művészeti diszciplína nem hivatalos világbajnokáságának is tekinthető, melyen a Face Team oszlopos tagja, Csapó István, művésznevén “Blueman” diadalmaskodott.

A Face Team labdazsonglőrei jótékony jelleggel oktatják a fiatalokat.